Krachtige Elegantie heelt depressie en stilstand, Nederlandse uitgave

Krachtige Elegantie heelt depressie en stilstand, Nederlandse uitgave

(English)
Finally after so many requests the book “Powerful Elegance is the New Trend” has been translated in Dutch.
This book is a self-help tool for every conscious woman ( I recently understood for the men as well): it may be a reminder for those who have worked on self-development and growth since years, or it may be a starter kit for those who arrive at a point in their life where they need a support to break through certain old habits in order to transform and move on.

NEDERLANDS:
Eindelijk na zovele aanvragen is het boekje “Krachtige Elegantie is de Nieuwe Trend” beschikbaar in het Nederlands. Het boek reikt een extra steun aan voor die vrouwen, en zoals ik onlangs begreep, ook voor die mannen; als herinnering voor diegenen die al eerder aan zelfontwikkeling en groei hebben gewerkt of als een eerste kennismaking met een methode tot groei voor diegenen die op een punt in hun leven zijn aangekomen dat ze een extra steuntje kunnen gebruiken om te transformeren en verder te gaan.

Het boek is beschikbaar bij Amazon. Klik hier

Wat anderen zeggen:

Met Krachtige Elegantie is de Nieuwe Trend reikt Sylvia jou een praktische hulpgids aan om dit te kunnen manifesteren. Ze maakt hetgeen zo moeilijk lijkt eenvoudig door je 21 dagen lang op kleurrijke wijze te begeleiden. Ze leert je te begrijpen hoe je gedachtes je emoties beïnvloeden en hoe dit dan leidt tot de werkelijkheid die je zelf creëert.

Sylvia geeft je tools om de oude patronen te doorbreken die voor stagnatie en ongemak in je leven zorgen. En ze nodigt je uit om bewust te kiezen wie je bent, zodat liefde in de ruimste zin des woords naar jou gereflecteerd wordt.

Geschreven vanuit Sylvia’s eigen ervaring, verweven met haar sprankelende energie, reikt zij jou een schat van praktisch toepasbare wijsheid aan die je leven zal transformeren.

Maria Quesada, Nederland – Auteur, Dans des Weerziens